Kezdőlap
Kapcsolatfelvétel
Oldaltérkép
Könyvtárunkról
Hírek, Újdonságok
Katalógus
Elérhetőségünk
Szolgáltatásaink
Kép és videó galéria
Olvasói fórum
Tudásexpó-Expressz
Kapcsolatfelvétel
Nyitvatartás
Szombathelyi SIKER Könyvtár
2023. május. 28.
Névnap: Emil, Csanád


Hírlevél
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Szavazás
Meg van elégedve rendezvényeinkkel?
Igen
Általában igen
Egyáltalán nem
www.ysolutions.hu
www.nfu.hu
A honlap a TÁMOP-3.2.4-08/1-2009-0031 azonosító számú pályázat támogatásával valósult meg.

Hírek 2015.


2015. december 3.


A Szűrcsapó Óvodából jöttek gyerekek, hogy találkozzanak a Mikulással.
 
 
2015. november 26.

A könyvtár alapítója, a Területi Művelődési Intézmények Egyesülete (TEMI) megalakulásának 25. évfordulóját ünnepelte a Siker Könyvtár Baráti Köre.
Fotókiállítással, vetítéssel, jó hangulatú beszélgetéssel emlékeztünk a régi időkre.
 
2015. október 13.
 
Vetítéssel egybekötött meseolvasást tartottunk óvodások részére. Az Oroszlán a könyvtárban című Michel Knudsen mesét Németh Henrietta olvasta fel. A gyerekek ezután ismerkedhettek könyvtárunkkal.
 
2015. október 9.

Könyvtárunkban az Országos Könyvtári Napok keretében Dr. Bergmann Annamária reumatológus főorvos Hévízi gyógymódok című könyvét mutatta be az érdeklődőknek.
 
2015. október 7.


Bírósági ügy egy letört sarok miatt, ugyan?! Az Országos Könyvtári Napok keretében, Dr. Kövesdi Zoltán a Vas Megyei Békéltető Testület elnökének előadása volt fogyasztóvédelemről és a Békéltető Testület aktuális kérdéseiről.
 
2015. július 1.A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász és a Siker Könyvtár közös rendezésében "Magamba zárt világ" című rajzkiállítás megnyitója volt 2015. június 30-án.
A kiállítás, amely DARICS ESZTER amatőr autista képzőművész alkotásait mutatja be, július 9-ig tekintehtő meg a Siker Könyvtárban.
 

2015. június 17.


FEISZT GYÖRGY levéltáros Erdély műemlékeiről tartott előadást a Siker Könyvtárban.

A vetített képes előadás Erdély és a Partium történelmi értékei közül egy tucatnyi, kevésbé ismert műemléket mutatott be.  Feiszt György előadásával több évtizedes erdélyi utazásai során szerzett ismereteit igyekezett az érdeklődő közönség elé tárni.
 
2015. május 04.

Az ÜNNEPI KÖNYVHETI FELOLVASHOW Olvasópontja volt a Siker Könyvtár. Ez alkalomból többnyire diákok látogattak hozzánk, pl. a Gothard Jenő Általános Iskolából és a Kanizsai Dorottya Gimnáziumból.
 
2015. március 16.
Március 16-tól hosszabb nyitva tartással várjuk olvasóinkat. A hét két napján az eddigi 17 óra helyett 18 óráig vehetik igénybe szolgaltatásainkat a könyvtárba látogatók.
 
2015. február 9.
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) a korábbiakhoz hasonlóan kérte az eMagyarország Pontok hálózatának közreműködését abban, hogy együtt segítsünk szociálisan rászoruló honfitársainkon.
Könyvtárunknak - a tavalyi évhez hasonlóan - óriási szerepe volt abban, hogy az Erzsébet-Program lehetősége számos esetben eljutott olyan családokhoz is, akik nem rendelkeznek internettel, sem felhasználói ismeretekkel. Az eMagyarország Pontokra betérők nem csupán eszközt kaptak az online pályázati anyag benyújtásához, hanem munkatársaink szükség esetén lépésenként segítették a számítógéphez nem értő állampolgárokat a jelentkezésben. 
 

2015. január 16.

Könyvtárunk 100 ezer forintot nyert Szombathely Város Jóléti Alapítvány pályázatán, a hátrányos helyzetben lévők könyvtári ellátására. A támogatásból könyveket és hangoskönyveket vásároltunk, amelyeket a Nyugdíjasok Házába, mozgássérült és házhoz kötött olvasóink részére juttattunk el.


SZOMBATHELYI SIKER KÖNYVTÁR ALAPÍTVÁNY
E-mail: siker@vk-szombathely2.bibl.hu
 
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright © 2006-2011. SZOMBATHELYI SIKER Könyvtár. All rights reserved.